解憂嘉年華

孭完背包跑完步,係時間鬆一鬆,真真正正卸下壓力!

 

今年情緒健康嘉年華以 「解憂」為主題,為參加者帶來許多精彩節目。大型解憂嘉年華分為三大主題區:Chill Zone、Big Zone及Run Zone,為大家帶來不同的解憂減壓體驗。

 
Chill Zone

參加者可以在綠油油的草地坐低chill一chill!歡迎大家坐在草地上享受日光、放空發呆,又或參與解憂瑜伽,享受身心平和的一刻。

 
Big Zone

參與加大碼的遊戲體驗,感受big big fun!放大版的拋彩虹你玩過未?新興潮流運動Kin Ball你又聽過未?未嘅就要快啲同成班朋友過嚟一齊試下喇!

 
Run Zone

呢一區最適合活潑好動、玩極唔攰嘅你!各式創新的小型運動會等住你一齊Run & Fun! 你可以暫時放下生活壓力,成為飛行棋其中一位飛行員,或者化身為各類型小動物,在草地上放下拘束盡情奔走!

 

此外,會場當日將設有超過20個不同的攤位,包括適合任何年紀的流行新興運動、文青必到的藝術工作坊、適合一家大細合家歡參與的健康食物製作工作坊等等,讓大家歡度一個輕鬆愉快的週末早上,放下煩憂!參與嘉年華集齊蓋印更可換領豐富禮物!

 

大家記住將號碼布上的有獎問答遊戲憑證放進指定收集箱,抽中而又答中問題,便有機會獲得豐富禮品,包括香港航空首爾來回經濟客位機票、山頂纜車摩天套票,大家定能滿載而歸!



*禮品數量有限,先到先得,換完即止!

Baggie01
Baggie01
Baggie01
Baggie01